Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0345 - 638230
  • info@focusadvies.nl
  • 0345 -638234
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, dat bent u.

Dat betekent dat wij ons volledig richten op uw belangen. Of dat nu gaat om uw verzekeringen, uw hypotheek of uw oudedagsvoorziening. We zijn financieel adviseurs en ons specialisme is het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. U kunt voor alles bij ons terecht.

Bij FOCUS Financiële Diensten werkt een vast team van collega's met jarenlange ervaring. Naast onze brede specialisme onderscheiden wij ons in onze serviceverlening. Wij komen bij u thuis langs en bekijken voor u uw gehele verzekeringspakket. Wij hebben een pro-actieve houding en zullen u benaderen als er verbeteringen van het pakket mogelijk zijn. En als u een schade heeft, kunt u deze bij ons melden en zullen wij u bijstaan bij de afhandeling van de schade.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Ron Hoogendoorn is de eigenaar van het kantoor en hij is in 1992 met het kantoor gestart. Ron is erkend financieel adviseur en erkend hypothecair planner.

Frans den Haan is in 2004 het team komen versterken. In eerste instantie als stagiair en na afronding van zijn studie Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen is hij bij FOCUS gebleven. Frans is adviseur schade- en levensverzekeringen en adviseur hypotheken.

Astrid Rijnsburger is sinds 2017 werkzaam bij FOCUS als officemanager. Zij is verantwoordelijk voor de kantoororganisatie en de financiële administratie van het kantoor.

Ronald Boei werkt sinds juli 2021 bij ons. Hij is verantwoordelijk voor de behandeling van de schades.